Post by trepilinamom on Feb 20, 2022 17:24:26 GMT
------------------------------------------
▶▶▶▶ MultiCraft — Build and Mine! ANDROID ◀◀◀◀
▶▶▶▶ MultiCraft — Build and Mine! IOS ◀◀◀◀
▞▞▞ cheat code daugiau ištvermės ▞▞▞
▞▞▞ MultiCraft — Build and Mine! 2022 version ▞▞▞
MultiCraft — Build and Mine! 冒險 xhx
Kaip kurti šiame žaidime Man nepatinka šis žaidimas, bet skiriu 2 žvaigždučių grafiką – viskas gražu
Man patinka šis žaidimas sm- Man patinka dizainai ir man bei mano draugams patinka tai žaisti Taip pat labai mėgstu atsuktuvo įrankį, kuris labai naudingas! 5 žvaigždutės tikrai!
Manau, kad turėtumėte pridėti keletą ginklų ir kariuomenės modifikacijų ir ačiū🌃(┛✧Д✧))┛彡┻━┻
Erm, kodėl ji nori žinoti mano vietą, neleiskite jiems žinoti, kad jie gali ten nuvykti, ir kartais tai nuobodu, bet man tai patinka
Tai labai gražus žaidimas, bet aš noriu, kad jis būtų panašus į Minecraft. Turiu serverį, kuriame trofėjai yra puikūs
Nebedaug dalykų iš ko rinktis
Mano draugas man parodė šį žaidimą, gerai, bet aš tikrai nemėgstu jo taip, kaip aš mėgstu kitus žaidimus, ir aš sakau, kad 3 žvaigždutės, be to, tai yra ne minecraft, o pusė čia esančių dalykų net nėra minecraft ar atrodo kaip minecraft.
MultiCraft — Build and Mine! Pustolovske igre cou
MultiCraft — Build and Mine! Avanture mzf
Ieškojau 4 Minecraft kopijų ir jos, kitaip nei kitos, tikrai geros tekstūros, bet baisus žaidimo būdas – visur medžiai ir kalvos per stačios nei mano, todėl nepraleidau per daug laiko, bet vis tiek yra Minecraft kopija.
Nežinau, ar tai skiriasi, ar tai tiesiog nėra dalykas, bet norėčiau turėti galimybę atlikti žaidimo taisykles ir kas ne, kad galėčiau smagiai praleisti laiką. Esu labiau statybininkas, o ne kovotojas, todėl norėčiau, kad žaidimas būtų taikus ir beveik nebūtų mirties bausmės
Šis žaidimas yra pats nuostabiausias žaidimas, kurį kada nors žaidžiau su mumis 24 valandas per parą, 7 dienas per savaitę, nes šis žaidimas yra labai smagus, jūs, vaikinai, turite jį išbandyti, todėl žaidimas yra tas, kad jame yra daugybė dalykų, kuriuos galima sukurti, ir jūs galite pereiti nuo kūrybos prie išgyvenimo. yra labai smagu ir manau, kad visi jūsų sugedę kaip šis žaidimas, nes šiame žaidime yra daugybė dalykų statybiniai blokai, įrankiai, šarvai, nauji nauji nauji minios ir viskas, ir atrodo, kad tai nėra tas pats, kas atrodo, kad žaidžiate kitaip ir tai linksma
Visai kaip minecraft. Tačiau būtų puiku, jei žaidime būtų daugiau minių, tokių kaip vijoklis, šikšnosparniai, pandos, kiaulės, sniego golemai, geležiniai golemai, kaip ir visos minios yra tikrame minecraft. Būtų maloniau pridėti keletą spalvotų betonų ir teleportalų. Ir, žinoma, ender drakonai ir visi ender produktai. Ir taip pat apatiniai pasauliai.
Rašo, kad galima parsisiųsti į kompiuterį, bet kai tik atsisiunčiu, leidžia tik TELEFONIUS. Prašau, aš tiesiog noriu žaisti su draugais, kurie turi žaidimą.. Kodėl taip negali atsitikti??
Man labai patinka jo žaidimas, bet prašau pašalinti šio žaidimo skelbimus, man nuobodu, todėl jei pašalinate skelbimus ir klaidas, žaidime mačiau daug klaidų, taigi, jei taip sakote, galiu jį įvertinti 5 žvaigždutėmis ir vertinsiu tik tada, kai bus klaidų ir skelbimų nebėra amžiams arba tai nenaudingas žaidimas, aš niekada jo nežaisiu ir nepašalinsiu
Man patinka naujas naujinimo nustatymas. Galiu įjungti sklandžią multicraft lemputę, kuri mane labai džiugina ir vėl žaidžiu žaidimą
MultiCraft — Build and Mine! Приключения xtu
Man tiesiog patinka šis nemokamas žaidimas, kuriame neperkama jokių pirkimų programėlėje, yra daug prekių, lengvai žudomi monstrai, didelės raiškos grafika ir didelis kadrų per sekundę greitis. Tačiau turėtų būti keletas patobulinimų, pvz., padidinti urvuose randamų rūdų skaičių ir taip, neleisti gyvūnams ir kitoms minioms lipti vienai virš kitos dėl to visos mano karvės pabėgo iš savo vietos ir taip, taip pat neleisti minioms eiti į blokus, nes daugelis mano karvės mirė dėl to ir neleisti karvėms pulti, tai keista.
Šis žaidimas šlykštus, nes valdikliai yra neįmanomi, o žaidimas automatiškai pateikia daiktus
Tai geras žaidimas. Serveris pagamintas labai gražiai, tačiau kai kuriuos dalykus, pvz., Trident, elytra, Enchanting ir pagrindinį Neather portalą, galima pridėti, taigi, šis žaidimas yra nukopijuotas į Minecraft......
Šis žaidimas yra labai linksmas, lyg Minecraft kopija, bet tuo pačiu kažkuo unikalus, vienintelis dalykas, kuris man nelabai patinka, yra tai, kad yra mažų klaidų, bet jos nėra didelės. Apskritai ATSISIŲSTI žaidimą tai puikus!
Multicarft yra labai gražus žaidimas, bet pirmiausia yra per daug skelbimų, o kitas yra tas, kad žaidimas visada vėluoja, pataisykite tai, tada įvertinsiu jį 5 žvaigždutėmis🌟🌟🌟🌟🌟
Labai smagu internete ir ne. Begaliniai pasauliai, skirti išgyventi ir žaisti, džiugindami mane ir mano draugus. Man patinka šis žaidimas.
Šis žaidimas yra puikus, nes jame yra stūmoklis, kurį aš žiūriu daug kūrimo pamokų, kuriose yra minecraft, nes tai yra puikus žaidimas.
Tai gražu, bet reikia geresnės grafikos kelių žaidėjų režimu
Blogas žaidimas, pavyzdžiui, nėra tiek daug dalykų, kuriuos reikia nuveikti, ne tiek smagu, tiek daug nuo minios
Prašome pridėti visų spalvų betono ir užburiamo stalo, nei portalo, nei id, nei id šarvų ir įrankių Prašome 🙏🥰
Man labai patinka šis žaidimas (šis žaidimas yra geriausias), bet taip pat turiu daug priekaištų. pereikime prie reikalo: (1) Vieno žaidėjo režimu negalite kviesti nieko. Yra tik NPC, kurie be jokios priežasties klaidžioja šen bei ten ir kartais pertraukia jūsų darbą. (2) Yra labai mažiau gyvūnų, kurie yra nenaudingi. (3) yra tik kai kurie poreikiai ir nieko įdomaus, ką daryti, nieko nekelia. Turiu daug daugiau skundų, bet mano rašymo vieta baigta (500 raidžių). noriu pateikti atsiliepimą.
Prašau pridėti galą ir apatinį
Tai nuostabus žaidimas, aš nežinau, kaip kitaip tai paaiškinti! Jame yra puikus pasirinkimas ir nuostabi saugykla. Šis žaidimas yra toks įdomus ir kūrybingas, jei galvojate apie jo atsisiuntimą... tikrai turėtumėte
labai geras tikrojo minecraft ir linksmybių alternatyva, bet prašau pridėkite vijoklius ir nether ir pabaigą
ŠIS ŽAIDIMAS Siaubingas, GALI ATRODYTI GRAŽAI, BET VISAI NĖRA GRUOŽI, BET JEI JŪSŲ 2 METŲ TOBULAS, BET PLZ PASUOKITE, KAD JIS NEĮLEISK MAN! TAIGI, PLZ IŠSAISYKITE, TAI BUVO MANO PATIRTIS
Nuostabu, kad galite daryti iš esmės viską, ką norite, ir mano, kurti ir statyti. man patinka šis žaidimas
PRIDĖKITE DAUGIAU MAISTO IR BLOKŲ IR ATRODO KAIP ATKREIPTA 0/iš /10
Sugedo GOOGLE PIXEL 3 XL KODĖL!!!!
Tai mane išgąsdino, nes pokalbyje pradėjo sakyti klaida ir galioja. Ar taip nutiks? nes tai baisu.
Šio žaidimo dizainas geras, bet aš jam skyriau DVI žvaigždes, nes niekada negaliu sukurti ar prisijungti prie pasaulio. ATSIkratykite SLAPTAŽODŽIŲ!!
dbdbzbwjajzhnejzahsj. toks švelnus Disney sdfhdndh do do Rd, Londonas, JK ir kitą dieną,
Viskas yra šis žaidimas yra nuostabus, bet sakysiu, kad jūs jo neatnaujinote, nes pridėjote kažką, kas visiškai neveikia, pavyzdžiui, stebėtojas visai neveikia, išspręskite problemą
Man asmeniškai ši programa patinka, todėl paprastai skirčiau jai 5 žvaigždutes, bet susidūriau su trikdžiu, kad negaliu žaisti jokiame žemėlapyje ar net jo sukurti, praėjo 10 dienų nuo tada, kai įvyko šis triktis, ištaisykite jį...
MultiCraft — Build and Mine! ጀብዱ dquk
Gana gražus, nuostabus žaidimas, man jis patinka, todėl pridėkite galimybę uždrausti žaidėjus, nes kai kurie žaidėjai mus žudo, todėl stengiuosi nežiūrėti į juos, kad tai problema, jei skaitai tai, pls užsiprenumeruokite alnako jashu xd ir maniks world
kodėl žaidimui reikalingas slaptažodis, kai įvedu slaptažodį ir jis tampa klaida.
Man tai patinka, bet linkiu beveik to paties kaip mincraft