Post by trepilinamom on Feb 20, 2022 17:27:35 GMT
------------------------------------------
▶▶▶▶ Emoji Puzzle! ANDROID ◀◀◀◀
▶▶▶▶ Emoji Puzzle! IOS ◀◀◀◀
▞▞▞ чіти глюк дорогоцінні камені ▞▞▞
▞▞▞ Emoji Puzzle! 2022 version ▞▞▞
Emoji Puzzle! Hádanky ity
Було б чудовою грою, якби реклама займала менше 50% вашого часу гри
Цікава ідея, але вона не має рейтингів через шалену кількість реклами. Соромно.
Люблю цю гру!!!!!!!!!!!! Справді весело і якість чудова!!!!!! Кожен раз, коли я граю в це
Забагато реклами
Нормальна
За один день мені доводиться працювати більше ста рівня. За один день. Це забагато. Знання про головоломку емодзі. Ідеальна гра. Абдул і покращений режим речей у ньому. Якщо заглянути в гру. Інакше це ідеальна гра
Шлях до багатьох оголошень
Easy-peasy і я зараз приєднаюся до компанії для гри.
Ця гра така найкраща та смішна, але ця гра дуже відставала, я головоломка емодзі...
⚡Це стає важче, але грати приємно.Я поставив йому 3 зірки, тому що стає нудно⚡
У грі є деякі проблеми. Загалом, досить гідна гра. Проблеми – це постійні оголошення після проходження кожного рівня. Я розумію рекламу, щоб заробляти гроші і все, але серйозно? Можливо, оголошення кожні 8-9 рівнів цілком нормально, але не після кожного рівня, який ви робите. Я б поставив цьому кращу оцінку, якби ви вирішили проблеми з постійними оголошеннями..
Немає жодної реклами, додати набагато більше реклами, зробити гру веселою, дурні люди
Це дуже веселі ігри ☺️ Мені подобається ця гра
Забагато реклами, це реклама щоразу, коли ви закінчуєте головоломку.
Emoji Puzzle! Слагалице rab
Знову надто багато реклами. Чому ви, жадібні розробники, руйнуєте свої ігри? Дурний. Видалення.Це добре, але є дуже багато реклами, тому спочатку я встановлюю цю програму, але потім видаляю, коли я побачив цю гру, я дуже злий додавання, тому, будь ласка 🙏 Я прошу всіх, хто читає моє повідомлення, будь ласка, не грайте і не встановлюйте це гра, це дуже дуже дуже погано 👎👎👎👎👎👎👎👎😡😠😤
Дуже хороша гра
Чудовий додаток, але шлях до багатьох оголошень!
Привіт, ця гра весела, але іноді нудна. Я ставлю йому 1 зірку, тому що ви просто поєднуєте речі, але це трохи весело. Я ставлю 2 зірки, тому що тут немає реклами, я ставлю 3 зірки, тому що це не так весело. 😑
Це чудово, але можна використовувати такі речі, як підказки чи пропуск рівнів
Не дуже добре😏, але якщо вас цікавить, ви повинні завантажити, а якщо ні, можете завантажити та перевірити їх😇
Забагато доповнень і це не весело, коли ви бачите додавання після кожного рівня😡😠😠
Гей, я дуже люблю цю гру! Ви повинні створити гру, в якій ви зможете кроїти одяг, як хочете, це було б круто!
Так оооооооооооооооооооооооооооооооооооооооооооооооооооооoooooooooooooo
Занадто легко, отримав рекламу через 30 секунд гри. Одразу видалено
Класно 5 ЗВЇОЗДОЧОК
Ця гра весела, але моя проблема – реклама. Я поставив йому 3 зірки
Emoji Puzzle! Başsındırma ursn
Прикольна гра🐩❤️👍
Це дуже гарна гра, яку я не застряг, і в ній немає реклами☺ і вона настільки проста, що це дуже приємно😎
Там походу кінця ніт бо я гравця 735 рівня а кінцевого немає
Привіт всім. Ця гра виглядає веселою і легкою для всіх. Я люблю цю гру всім. Щиро дякую всім. Без проблем у всіх. добре всім. Всім до побачення.
Ігра така собі🤜🤛
Airplane Chefs - Cooking Game આર્કેડ imsh
Мені іноді ця гра важка, але іноді це легко, у мене є проблеми з деякими частинами гри.
Це цікава гра, і коли я граю в цю гру, мені так весело Emoji Puzzle є найкращим у світі і найкращим, що я не можу покинути цю гру, коли батарея мого телефону розряджена, я почав бігти, поспішайте, куди зарядний пристрій для мобільного телефону😂😂😂😂 Я люблю цю гру так так багато 😃😆😃😃😆😆😃😆😃😆😃😆😃😁😆😃😃😆😃😆😃😆
Я поставив йому чотири зірки, тому що там забагато збоїв і забагато реклами, і це просто дуже-дуже----------------------------------------------------------------------'-'-'2-2-
Супер гра класна всім раджу грати👍👍👍👍👍👍👍👍👍👍👍👍👍👍👍
Це найкраще, але реклами дуже багато. Це не гаразд.
Ви завжди повинні дивитися рекламу, і це лише для маленьких дітей
Гра дійсно класна!
Класна гра
Норм 🦄🦄🦄🦄🦄🦄🦄🦄🦄🦄🦄🦄🦄🦄🦄🦄🦄🦄🦄🦄🦄🦄🦄🦄🦄🦄🦄🦄🦄🇮🇴🍫😜😂😂🤭😌🤭😔🍫😡😔🤣🤭🤭🤭🦊🦊🤭 🤭🏋️🇰🇾🇮🇴🤭🇮🇴🏋️🍫😌🏋️🥺😡🤭🍫🥺😡🤭❤️❤️☮️🥺☮️☮️🥺❤️😂🍫🇭🇷🤣😔🤣🏋️🏋️🍫🍫😂🤬🤣😂😂😂🏫❤️🥺🥺☮️ 🐰🐩🐩🐩🐩🐩🏫🏫🏫🏫🏫🏫🏫🥺🤭😡🤭😂🍫😡🤔😛🏃❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️😾😾😾😾😾❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️ ❤️❤️❤️😾😾😾😾😾😾😾😾🤍 ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ️ ♥ ️❤️ ♥ ️ ♥ ️ ♥ ️❤️ ♥ ️🧡💛💚💛❤️ ♥ ️ ♥ ️ ♥ ️❤️❤️ ♥ ️ ♥ ❤️🧠🧠🧠🧠🧠🧠🧠🧠🧠🦄🦄🦄🦄🦄🦄🦄🦄🦄🦄🦄🧠🧠🧠🧠💌🧠🧠🧠🧠🧠🩸💟🩸🩸💟🩸🧠💟🧠🧠🧠🧠🧠🧠🧠
Добре, але багато реклами