Post by trepilinamom on Feb 20, 2022 17:49:48 GMT
------------------------------------------
▶▶▶▶ Talking Tom Hero Dash ANDROID ◀◀◀◀
▶▶▶▶ Talking Tom Hero Dash IOS ◀◀◀◀
▞▞▞ зламати необмежену кількість монет ▞▞▞
▞▞▞ Talking Tom Hero Dash 2022 version ▞▞▞
Гра класна але дуже довго завантажується
Хоча я насолоджуюся фактичною біговою частиною, вона завмирає весь час. Я нарешті досяг межі свого терпіння, і я видаляю. 2 зірки за фактичний ігровий процес...коли він працює. 😒
тьфу! Я навіть не можу увійти в гру! Коли завантаження майже завершено, воно застряє. Я чекав вічно. Потім я спробував перевстановити гру. Це теж не спрацювало. Мені подобається Outfit7, але, на жаль, ця гра просто не спрацювала! Будь ласка, виправте цю помилку. Поки що я збережу його на випадок, якщо вони виправлять помилку. Лише 1% зі 100% прочитає це, а 99% ні. Дякую 1% за прочитання цього XD
Припиніть міньйон Rush, у нього більше реклами
Це хороша гра, але вона раптово зупиняється, і я не можу відкрити гру, однак, якщо я також оціню її, ніхто її не побачить і не виправить, але, будь ласка, виправте це. Дякую 😡🤬
Гра дуже найкраща. Будь ласка, грайте.
Я збентежена 😕, працює ця гра чи ні? Я відкриваю його, і після натискання однієї з кнопок він завантажується, а потім раптово перестає працювати. Ця гра потребує БАГАТО виправлення.
Прикольна гра мінус лише ізза того що багато реклами
Что-то взагалі нічого не кочаеться
Ц пц ну це ц все но по вул це ц цуці ейпккв цю в кУкУ цц в куУ ууу
Talking Tom Hero Dash Acción evx
Колись я грав у неї, це було добре. Але тепер вона мене не впускає.
У грі фейк не встановлюється
Це було добре, але останній світ так важко очистити від єнотів
Dinosaur Rampage Ação kmej
Люблю гру. Поки що все добре. Можливо, знадобиться трохи налаштувати елемент керування для стрибків на високій швидкості. Треба ще трохи пограти.
Мені дуже подобається гра, але вона могла б бути веселою, якби в ній було більше дій, щоб усе покращило її!
розраби. еге одбантьте
ну так щоб
Це весело, але біг Говорячого Тома з золота смішніше, тому що ви можете розблокувати більше місць і скинути скини для розмовного героя.
Ця програма не працює після того, як я її відкриваю. Я граю лише кілька секунд, екран стає чорним, і я повертаюся на головний екран, коли ви читаєте це, будь ласка, виправте це
Гра Дуже крута в її приємно грати і розвиваєшся всім рекомендую Спеціальний підяка розробникам дякую вам😊
Тупа гра
Вона не завантажується !!!!! ок
па👅
Додаток раптово перестає реагувати, і мені доводиться вимкнути його та перезапустити гру... так дратує
Дуже подобається
Дуже прикольна гра
це гра мого дитинства, і я завантажую її знову, це дуже весело, і я сподіваюся, що це допоможе творцю цієї гри😄❤️
Серйозно, гра продовжує зупинятися і зависає. Виправте це або я деінсталюю
Я ставлю 4 зірки тому що гра дуже довго зароджується!
Ця гра зависає на секунду, виходить з ладу та повністю зіпсувала мій телефон під час відтворення та перегляду реклами. Мій телефон зламаний. НІКОЛИ не встановлюйте це! Чесно кажучи, це хороша гра, мені сподобалося. Я радий, що підкріплюю свій прогрес.
Я це люблю. Тут все дуже добре. Але проблема в тому, що мої монети просто зникають звідси. Або все так дуже добре. Будь ласка, створюйте монети, щоб не зникати.
Класна гра❤️
Все добре. Але золото біг краще, ви не отримаєте ніякої користі від отримання нових скінів, так навіщо витрачати гроші на цю гру.І я вважаю, що єдина хороша річ у цій грі – це те, що ви можете отримати ультрасундуки, збираючи спеціальні предмети (наприклад, нотатки від тижня тому), це допомагає новим і ветеранським гравцям, тому що режим історії займає так багато часу, щоб отримати через, ультра скрині допомагають
Нехоче загружиться
Talking Tom Hero Dash Aksyon nsty
Говорящий Том: погоня героев Экшен dqa
Цей додаток просто дивовижний! Ви не розчарували мене та фанатів Outfit7, і ви ніколи не розчарували команду Outfit7! Історія дивовижна, вона викликала у мене ажіотаж, щоб зіграти в неї! Графіка пристойна, і я просто обожнюю SFX для персонажів! Бої з босами дивовижні, місони чіткі та зрозумілі, а костюми дивовижні! Я теж люблю карти. У грі так багато речей, які я обожнюю, і я не можу дочекатися майбутніх оновлень!
Цікаво, але так багато доповнень! Навіть якщо ви вже програли, він все одно відображатиме 2 додавання, перш ніж повернутися на початкову/Перейти сторінку.
Ця гра настільки погана і хороша, що завжди показує рекламу щоразу, коли я намагаюся грати, але добре, що я врятував Анджелу і Хенка, але, будь ласка, видаліть всю рекламу, будь ласка.